Молода співачка Аіда Ніколайчук боротиметься за право виступати на Євробаченні-2016


Відомою широкому загалу Аіда стала 5 січня 2013 року, коли артистку оголосили переможницею 3-го сезону шоу «Ікс-Фактор».

6 лютого співачка виступатиме перед глядачами в першому полуфіналі відбору для участі в Євробаченні-2016. Артистка презентує пісню «Inner power», авторами якої є Олена Мельник та Євген Матюшенко.

Творчість співачки свого часу вже підтримали мільйони українців. Цього разу Аіда сподівається, що отримає визнання європейських глядачів.

«Моя мрія – представити свою країну на самому високому рівні», — говорить Аіда Ніколайчук.

Отримати шалену підтрику українців було непросто, — зізнається артистка. У 2011 році молода виконавиця не змогла досягнути успіху на проекті 2-го сезону «Ікс-Фактор» і припинила участь. Змінити рішення щодо участі у конкурсі співачку змусила шалена підтримка українців. Відео її виступу, яке розмістили в мережі переглянули кілька мільйонів людей. В результаті Аіда приймає рішення спробувати знову.

Співачка бере участь у 3-му сезоні проекту «Х-фактор онлайн» та перемагає, що автоматично дає змогу потрапити до тренувального табору наступного сезону, оминаючи кастинги та попередній відбір.

У 3-му сезоні шоу «Ікс-Фактор» Аіда потрапляє в число найкращих конкурсантів у категорії «старші за 25» під керівництвом Ігоря Кондратюка. Вона проходить до фіналу де її суперниками стали Олексій Смирнов і Євген Літвінкович, які в результаті всеж поступилися їй.

5 січня 2013 року Аіда Ніколайчук стала переможницею 3-го сезону шоу «Ікс-Фактор».

6 лютого в прямому ефірі на телеканалах СТБ та UА:Перший, стартує відбір представника від України на пісенному конкурсі Євробачення-2016.